Навіщо купувати саме шнековий соковитискач?

Категорії

Практично цілий рік природа настільки багата різноманітністю своїх дарів, що наше з вами завдання - обов'язково включати їх в щоденний раціон харчування.

Асортимент корисних речей дуже великий - це і фрукти з ягодами (в т.ч. і екзотичні), овочі, трави та горіхи. Як же скористатися всім цим? А найголовніше - з максимальною користю.

Впевнені, ви вже здогадалися - сьогодні мова піде про соковитискачі. На ринку існує 2 основних види соковитискачів - відцентрові та шнекові соковитискачі.

Давайте докладніше дізнаємося, що таке шнековий соковитискач та які основні принципи її роботи. Шнековий соковитискач - це пристрій, що дозволяє робити сік холодного віджиму практично з будь-яких інгредієнтів.

За рахунок повільного обертання шнека - це 50-60 оборотів в хвилину (звичайні соковижималки - 2000-3000 об/хв), інгредієнти на невеликій швидкості «роздавлюються» та за допомогою спеціального сита фільтруються і перетворюються в сік холодного віджиму.

Споживання соків холодного віджиму дозволяє засвоїти у 4-5 разів більше важливих поживних речовин, в яких так потребує наш організм, сприяючи поліпшенню травлення.

Притому, що деякі тверді овочі, наприклад як: морква, буряк, селера - не завжди можливо просто взяти і з'їсти цілком. А приготований сік можна узяти з собою в офіс, в дорогу або на прогулянку. Особливо дуже корисні такі напої дітям, які не завжди хочуть "пожувати", а ось випити - завжди в радість і з користю.😉

👉 Друзі, а ви знали, що для повного переварювання цільних фруктів та овочів потрібен певний час - від 3 до 5 годин, плюс витрати енергії! При цьому і наш організм здатний засвоїти лише 17-20% поживних речовин. Сік, отриманий методом холодного віджиму на шнекових витискачах Kuvings, гарантує засвоєння на 65-70%, а час перетравлення становить усього 10-15 хвилин.

Що-ж вміє шнековий соковитискач? Ви легко зможете отримувати сік з:

  • Овочів: моркви, буряка, батату, селери, картоплі та інші.🥕🥔
  • Фруктів: яблук, ананасів, апельсин, груш, лимону, лайму, ківі і т.п.🍎🍍🍊🍋🥝
  • Ягід: винограду, малини, полуниці, лохини, ожини, чорниці, крижовніка тощо🍇🍓🍒
  • Горіх: мигдалю, арахісу, кешью, кокоса🥜🥥
  • Зелені: проростків пшениці, кропиви, м'яти, петрушки, базіліка🌿🥦

Шнековий соковитискач Kuvings гарантовано збереже у вашої склянці усі важливі поживні речовини, мінерали та ферменти, що містяться в продуктах, гарантуючи при цьому неперевершений смак і користь для всього організму в будь-якому віці!👍

Приєднуйтесь до нас та будьте здорові разом з Kuvings!

( 54 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

✔️ 60 обертів у хвилину
✔️ 1 л соку за 2-3 хвил.
✔️ Смузі + морозиво🍨
🚚 БЕЗКОШТОВНО

Швидке замовлення

✔️ Топ продажів у Світі
✔️ 1 л соку за 2-3 хвилини
✔️ Смузі + морозиво🍸
🚚 Безкоштовно доставимо

Швидке замовлення

✔️ Топ продажів у Світі
✔️ 1 л соку за 2-3 хвилини
✔️ Смузі + морозиво🍸
🚚 Безкоштовно доставимо

Швидке замовлення

✔️ 60 обертів у хв.
✔️ Шеф працює 24/7
✔️ Смузі + морозиво😋
🚚 Безкоштовна доставка

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*